*
du føler deg en forstyrrende tilstedeværelse. Du er ikke velkomguys her wow

World of Warcraft har mange forskjellige kule steder i flere forskjellige regioner som spillerne kan utforske etter ønske. Alle disse stedene har sin egen historie og interessante historier bak seg, i tillegg til andre unike ting som gjør dem like kule som de er i utgangspunktet. Men det er ikke alt det er.

Det er også soimg.orgen ganske pene påskeegg og skjulte meldinger her og der som mange spillere vanligvis ikke støter på. En av disse skjulte meldingene som spillerne kan finne mens de utforsker nye regioner i WoW, er "" You Feel a Foreboding Presence - You Are soimg.orgt Welcome Here "". I dag skal vi snakke om denne meldingen og hvorfor den vises.

In-Game & amp; Nettguider for World of Warcraft

Zygor Guides er den beste og raskeste måten å nivåere karakterene dine i World of Warcraft og oppnå mer på kortere tid.

Guide Viewer Addon

46037

3D Waysuggest Arrow

*

Dynamic Detection

*
Få ZYGOR-guider

Hottest Lepre save World of Warcraft Boosting Offers

*
Besøk Lepre Store""You Feel a Foreboding Presence, You Are soimg.orgt Welcome Here "" i WoW

Det første spillerne trenger å vite om denne meldingen er hva den er. Spillere kan være i stand til å møte den på flere forskjellige steder i de forskjellige regionene, og hver av disse stedene vil vise nøyaktig samme melding.

En ting som er verdt å merke seg er at alle de forskjellige karakterklassene faktisk vil møte denne skjulte meldingen på steder som soimg.orgen ganger er atskilt fra hverandre. Årsaken til at "" You Feel a Foreboding Presence - You Are soimg.orgt Welcome Here "" dukker opp forskjellige steder for forskjellige klasser er ganske enkel, og vi vil diskutere det rett nedenfor.

Årsaken til at spillere soimg.orgen ganger møter denne meldingen

Spillere vil bli møtt med akkurat denne meldingen mens de utforsker i World of Warcraft på grunn av en grunn. Årsaken er at de på en eller annen måte ved et uhell har snublet over plasseringen av en klassesal som bare er eksklusiv for tegn fra en annen klasse. Et flertall av spillerne vet allerede at det er klassesaler for hver spesifikke klasse.

Disse er eksklusive og kan ikke besøkes av karakterer fra andre klasser, da de rett og slett ikke er velkomne. Når det er sagt, vil spillerne soimg.orgen ganger tilfeldig møte denne meldingen i WoW fordi de vandret bort til et sted i nærheten av en klassesal der karakteren deres ikke er tillatt, derfor meldingen sier at spillerne ikke er velkomne her.

Hvorfor spillere kan møte "" You Feel a Foreboding Presence - You Are soimg.orgt Welcome Here "" på forskjellige steder basert på klassen deres, er også lett å gjette etter å ha lært alt dette. Ettersom salene for hver klasse er forskjellige, er det åpenbart at meldingen også vil vises forskjellige steder.

Kan denne meldingen føre til problemer?

Du trenger egentlig ikke å bekymre deg for mye for meldingen som vises på skjermales, da den faktisk aldri fører til keep problemer. Det er bare spilallows måte å fortelle deg at du ikke er velkommales i et område.


You are watching: You feel a foreboding presence you are not welcome here


See more: What Subject Pronoun Would You Use When Talking To Your Friends?

Spillere vil fortsette å møte den samme meldingen som mange ganger de prøver å komme inn i en hall for en klasse som karakteren deres ikke er en del av, men det vil ikke være soimg.orgen keep negative effekter som følger.

*
">

YouTube Video.: ‘You Feel a Foreboding Presence, You Are soimg.orgt Welcome Here WoW

11, 2021