social images

#presidential

presidential Images and Videos on Instagram

It was an honor to tell my success story that I’ve achieved in only a few short months in front of the Leaders of the Ohio expansion!! #Leader #euntrepreneur #presidential #blessup
4
0
Хоть в ночи он привлекателен и свеж. Мост мира one love #architecture #tbilisi #georgia #bridgeofpeacetbilisi #bridgeofpeace #modernart #modern #capital #cathedral #orthodox #church #castle #presidential #president
6
0
Advertisement
Cheersing to 4 years of friendship or the fact we decided we’re running for office?? #CampaignPhoto #Presidential #WalkingAndTalking
60
6
With Olga Balakleets organizer of the 12th Cyprus Russia Charity Gala and Constantinos Shiakallis Managing Director of Kivotos Luxury Lifestyle and Director and Partner of Cyprus Business Awards.
9
1
It was a privillage to be an MC for a beautiful traditional wedding that brought together Africa's economic superpowers Nigeria 🇳🇬 and South Africa 🇿🇦 #MCBae #Wakanda #presidential
It was a privillage to be an MC for a beautiful traditional wedding that brought together Africa's economic superpowers Nigeria 🇳🇬 and South Africa 🇿🇦 #presidential #wakanda #mcbae
1
0
Advertisement
At the 12th Cyprus Russia Charity Gala with Constantinos Shiakallis Managing Director of Kivotos Luxury Lifestyle and Director and Partner of Cyprus Business Awards.
17
1
At the 12th Cyprus Russia Gala at the Presidential Palace, Nicosia, Cyprus, where I was awarded a Certificate of Appreciation and a beautiful bouquet of flowers in recognition of the donation of my fine art themed “ Agape “ which raised €10,000 to support children with special needs and their families held under the high patronage of the First Lady of Cyprus, Mrs Andri Anastasiades.
At the 12th Cyprus Russia Gala at the Presidential Palace, Nicosia, Cyprus, where I was awarded a Certificate of Appreciation and a beautiful bouquet of flowers in recognition of the donation of my fine art themed “ Agape “ which raised €10,000 to support children with special needs and their families held under the high patronage of the First Lady of Cyprus, Mrs Andri Anastasiades. #fineart #russia #philanthropy #nicosia #donation #gala #ceremony #beautiful #palace #cyprus #events #artwork #charity #presidential #awarded #donated
20
1
The only window that opens on the presidential car is the driver’s window, to pay tolls. It also has no keyholes, and only the Secret Service know how to open the doors. #FACT⠀
•⠀
Source: http://fact.af/25ok⠀
•⠀
#thefactsite, #presidential, #secretservice, #politicalfact, #randomness, #randomz, #funfacts, #themoreyouknow, #planestrainsandautomobiles, #getmethere, #omgfacts, #wtffact
3
0
Want the same looking red face presidential Rolex that you see @6ix9ine wear? 🤔🔴 Then DM US NOW while we have em 36mm for $30,000 or 41mm for $60,000 💎❄️ #icedout #icetray #icetraythegang #ice #rolex #presidential #drippy #6ix9ine #gummo #fefe #stoopid #exclusive #drip
549
1
Mercedes-Benz #e63 #AMG #biturbo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ◼️подписывайтесь @_amgeshniki_ ✔️ставьте🖤 и комментарии🖊.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#luxury#mercedesclub#smotra#vossen#presidential#cargram#bunker#amg#brabus#biturbo#amazing#limitededition#summer#relax#luxurycars#emirates#gclass#4matik#exoticcars#mercedesbenz#@_amgeshniki_
11
4
🇺🇸 #Presidential 🇺🇸
Remember to #Register and #Vote
Staying out of the game only feeds the #GOP and keeps them from doing what is the right thing to do. Wich is .. 👊🏻 to #LEAVE .
#bo #barack #obama #forevermypresident #Mr #President #barackobama #44th #potus4ever #potus44 #mo #michelle #michelleobama #flotus #flotus44 #USA #cool #respect from #all #around the #world #allwaysmypresident #petesouza #whitehouse #photographer
46
1
“KING MIDAS”
Off The Mixtape
(HIGHLY DOUBTED)
Vol.61 OUT NOW❗️
We Not Stopping Until We Reach 💯
⬆️⬆️LINK IN BIO⬆️⬆️ MILLI-ON & @iamhustleman
RoyaLife|Presidential 
#TheCartel
Hustlematics (HISTORY IN THE MAKING)
#New #Artist #Music #Milwaukee #LasVegas  #NewYork #Miami #LA #California #Chicago #NewOrleans #Atlanta #DC #Mexico #HipHop #Mixtape  #RoyaLife #Rich #Wealthy #World #Hustle #presidential #royal #worldstarhiphop #Spinrilla #Youtube #Money #High #NoDoubt
16
1
#OnThisDay in 1862, President Abraham Lincoln issued a preliminary version of the Emancipation Proclamation as a war measure during the American Civil War. It proclaimed the freedom of more than 3 million slaves in ten states that were still in rebellion against the Union and it did not compensate the slave owners. But as much as it was a step in the right direction, it also had its shortcomings - for example it did not outlaw slavery in the United States and it did not grant citizenship to the freedmen. However what it did do, and the reason we still remember it today, is because it made the eradication of slavery an explicit war goal for the very first time, alongside the goal of reuniting the Union.
.
.
.
#americancivilwar #civilwar #slavery #originalsin #emancipationproclamation #lincoln #ushistory #us #abrahamlincoln #presidentlincoln #abelincoln #usa #abolitionofslavery #the13th #usa #americanhistory #unitedstates #anewbirthoffreedom #presidential
in 1862, President Abraham Lincoln issued a preliminary version of the Emancipation Proclamation as a war measure during the American Civil War. It proclaimed the freedom of more than 3 million slaves in ten states that were still in rebellion against the Union and it did not compensate the slave owners. But as much as it was a step in the right direction, it also had its shortcomings - for example it did not outlaw slavery in the United States and it did not grant citizenship to the freedmen. However what it did do, and the reason we still remember it today, is because it made the eradication of slavery an explicit war goal for the very first time, alongside the goal of reuniting the Union. . . . #emancipationproclamation #americancivilwar #abelincoln #onthisday #civilwar #abrahamlincoln #abolitionofslavery #lincoln #us #usa #presidentlincoln #americanhistory #the13th #unitedstates #presidential #slavery #ushistory #originalsin #anewbirthoffreedom
11
0
Carter in the office #presidential #workflow
2
0
Mercedes-Benz #G55 #AMG #biturbo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ◼️подписывайтесь @_amgeshniki_ ✔️ставьте🖤 и комментарии🖊.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#luxury#mercedesclub#smotra#vossen#presidential#cargram#bunker#amg#brabus#biturbo#amazing#limitededition#summer#relax#luxurycars#emirates#gclass#4matik#exoticcars#mercedesbenz#@_amgeshniki_
17
1
Weekend got me like  #peoplepower 
#bobiwine  #freedom 
@worldstar  @bobiwine  #presidential
7
0
Menjadi seorang IBU adalah salah satu kodrat seorang wanita. Pastinya sebagai seorang wanita yang sudah menikah ada rasa iri melihat teman-teman sebaya yang sudah menikah dan langsung dikaruniai anak.
Lontaran pertanyaan "gimana udah isi belum? " kok udah lama menikah masih belum hamil juga.
Itu adalah pertanyaan yang paling dihindari oleh semua wanita yang belum hamil setelah menikah.

Doa dari ANAK yang soleh dan solehah bisa menolong kita kalo kita sudah tiada nanti.
Dan apakah kita hanya bisa bertopang dagu dan mempertanyakan
" Kapan ya ada dirahimku??
" Berapa lama lagi aku harus bersabar dan menunggu??
Apakah kita harus terus berfokus pada masalahnya????
Jangan ditunggu bunda tapi di jemput..
Kita tidak akan pernah tahu usaha mana yang akan berhasil sebagaimana kita tidak akan pernah tahu doa mana yang akan dikabulkan.. maka dari itu perbanyaklah usaha dan berdoa..
Terus berusaha dan berdoa bunda...
Jangan sampai ada PENYESALAN karena waktu tidak bisa menunggu.
MENUNDA sama dengan melewatkan KESEMPATAN untuk BERHASIL. 🏥 INFO KESEHATAN
🏥 PROGRAM KEHAMILAN ✆ Hubungi kami di👇 ☏ WA : 081 - 352 - 093 - 278
💯% REAL TESTIMONI & KONSULTASI GRATIS
Menjadi seorang IBU adalah salah satu kodrat seorang wanita. Pastinya sebagai seorang wanita yang sudah menikah ada rasa iri melihat teman-teman sebaya yang sudah menikah dan langsung dikaruniai anak. Lontaran pertanyaan "gimana udah isi belum? " kok udah lama menikah masih belum hamil juga. Itu adalah pertanyaan yang paling dihindari oleh semua wanita yang belum hamil setelah menikah. Doa dari ANAK yang soleh dan solehah bisa menolong kita kalo kita sudah tiada nanti. Dan apakah kita hanya bisa bertopang dagu dan mempertanyakan " Kapan ya ada dirahimku?? " Berapa lama lagi aku harus bersabar dan menunggu?? Apakah kita harus terus berfokus pada masalahnya???? Jangan ditunggu bunda tapi di jemput.. Kita tidak akan pernah tahu usaha mana yang akan berhasil sebagaimana kita tidak akan pernah tahu doa mana yang akan dikabulkan.. maka dari itu perbanyaklah usaha dan berdoa.. Terus berusaha dan berdoa bunda... Jangan sampai ada PENYESALAN karena waktu tidak bisa menunggu. MENUNDA sama dengan melewatkan KESEMPATAN untuk BERHASIL. 🏥 INFO KESEHATAN 🏥 PROGRAM KEHAMILAN ✆ Hubungi kami di👇 ☏ WA : 081 - 352 - 093 - 278 💯% REAL TESTIMONI & KONSULTASI GRATIS
16
3
Teman-teman yang di jakarta bisa ikut kelasnya, GRATIS selama 3X. Untuk teman-teman di luar Jakarta ga usah khawatir, karena ada kelas online-nya via laptop/HP dan ada grup telegram juga kalo teman teman mau bertanya apa pun tentang internet marketing dan bisnis online. 
#kumparanNEWS #jokowi #jokowidodo #prabowo #prabowosubianto #jubir #jurkam #jurubicara #berita #nasional #politik #news #politics #viral #trending #trendingtopic #potd #pilpres #pilpres2019 #pemilu #election #presidential #trends #to
Teman-teman yang di jakarta bisa ikut kelasnya, GRATIS selama 3X. Untuk teman-teman di luar Jakarta ga usah khawatir, karena ada kelas online-nya via laptop/HP dan ada grup telegram juga kalo teman teman mau bertanya apa pun tentang internet marketing dan bisnis online. #trendingtopic #pilpres2019 #election #prabowosubianto #pemilu #potd #berita #nasional #to #politics #news #jubir #jokowidodo #jurubicara #kumparannews #prabowo #jokowi #viral #jurkam #politik #trending #pilpres #presidential #trends
5
0
Loading...