social images

#miri

miri Images and Videos on Instagram

Perodua Bezza 1.0 GXtra untuk dijual.
Berminat sila hubungi/whatApps saya di talian  www.wasap.my/60146978065 (Mr Robbie)
Boleh Test Drive
Cara pembelian
Cash ataupun loan dari bank.
Bukannya sambung loan.Harap maklum.
~Tanya Saja Dulu,Tak Beli Tak Apa Anda Tetap Saya Layan~
#Cars
#Auto
#Miri
#Bandarayamiri
#Carseller
#Sarawak
#Topdealer
#Uber
#Grab
#MyCar
#RegasMotors
#RegasGroupOfCompanies
#WNmotors
#KitaOk
#NeverGiveUp
3
1
.
YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA
.
BACA SAMPAI HABIS .
.
.
FUNGSI : MENAIKKAN METABOLISME BADAN 
KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT .
.
FREE JURULATIH KURUS .
.
INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH .
.
ADA APE DALAM GROUP?
.
.
1)LEBIH 5000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER .
.
2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA .
.
3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG
.
4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT
.
5)NOTA PEMAKANAN DIBERI .
.
6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR
.
.
7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2
(BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT)
.
.
KALAU DAH FOLLOW KAMI 
TIADA KESAN?
.
.
KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE
.
.
FAT BURNER MEGA 3.0 
FREE SHAKER 
FREE POSTAGE 
FREE GUIDE DLM GROUP
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181
.
atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.

#johorbahru
#pasirgudang
#kuantan
#temerloh
#kualaterengganu
#marang
#kotabharu
#pasirmas
#alorsetar
#sungaipetani
#kangar
#kualakangsar 
#ipoh 
#butterworth
#shahalam
#subang
#kajang
#serdang
#seremban
#nilai
#putrajaya
#melaka
#kuching
#miri
#kotakinabalu
#bajuraya
#jk1m #jk1m10
. YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . BACA SAMPAI HABIS . . . FUNGSI : MENAIKKAN METABOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 5000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG . 4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT . 5)NOTA PEMAKANAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #pasirmas #serdang #kuantan #melaka #kotakinabalu #kajang #kualakangsar #butterworth #marang #alorsetar #subang #nilai #kuching #bajuraya #kualaterengganu #miri #ipoh #temerloh #kotabharu #jk1m10 #shahalam #sungaipetani #seremban #putrajaya #pasirgudang #kangar #johorbahru #jk1m
2
0
Noir Sunblock foundation SPF50
=================== .
🍀Merawat Kulit yang ditumbuhi Jeragat yang bertahun - bertahun .
🍀Memudarkan parut jerawat dalam masa yang singkat
.
🍀Memulih baik kulit yang kekurangan hydration dan kusam .
🍀Memulih baik tona kulit yang tidak serata disebabkan sinar matahari dan kesan kimia dari produk .
🍀Melembabkan kulit yang kering disebabkan terdedah akan radikal bebas terlalu kerap .
🍀Mematikan kuman kuman jerawat yang active dan jangkitan kuman (jerawat yang merebak) .
🍀Mengecilkan liang pori yang tersumbat .
🍀Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar
.
Anda mengalami masalah masalah di atas? Dapatkan Noir Sunblock Foundation segera untuk bebas dari semua peyakit yang tersenarai di atas.

#noir #sunblock #foundation 
#igshopmalaysia  #cheras #madeinmalaysia #malaysia #ipoh #kl #alorsetar #nur 
#selangor #jb #johor  #puchong #pj  #subang #muamalaysia #sabahan #kk #makcikbawang #miri  #sabah #noirgirls #demambola #lakukeras #whitening #krimpencerah #syantik #lagisyantik
Noir Sunblock foundation SPF50 =================== . 🍀Merawat Kulit yang ditumbuhi Jeragat yang bertahun - bertahun . 🍀Memudarkan parut jerawat dalam masa yang singkat . 🍀Memulih baik kulit yang kekurangan hydration dan kusam . 🍀Memulih baik tona kulit yang tidak serata disebabkan sinar matahari dan kesan kimia dari produk . 🍀Melembabkan kulit yang kering disebabkan terdedah akan radikal bebas terlalu kerap . 🍀Mematikan kuman kuman jerawat yang active dan jangkitan kuman (jerawat yang merebak) . 🍀Mengecilkan liang pori yang tersumbat . 🍀Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar . Anda mengalami masalah masalah di atas? Dapatkan Noir Sunblock Foundation segera untuk bebas dari semua peyakit yang tersenarai di atas. #malaysia #jb #puchong #noirgirls #selangor #makcikbawang #sunblock #pj #noir #foundation #alorsetar #syantik #subang #krimpencerah #muamalaysia #demambola #kl #miri #nur #madeinmalaysia #ipoh #johor #cheras #kk #igshopmalaysia #lagisyantik #whitening #sabahan #lakukeras #sabah
10
1
Rasa bersalah if tak sharing this both #TestimoniPB. Both of them having a weight gain berbelas and berpuluh kilo after married. Happy! Sampai satu ketika, fasa 5 tahun perkahwinan mula lost confident nak bersama dengan pasangan, mula sakit lutut, susah nak solat. Sarung #PremiumaBeautiful sebagai pilihan terakhir lepas diet and senaman tak disiplin 🤦
.
Alhamdulillah 3bulan kemudian memasinh loss 7 hingga 10kilo!!! Sukaaaa! Sebab proses turunkan dan bentukkan semula badan is a beauty progress.
.
Rasa bahagia sangat, sebab pakai baju ReadyToWear pun elok terletak sempena lebaran kali ni. Yeah!!!
.
#RealSolutionForYourFuture #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTradeInG8Program #PremiumBeautifulxFazura #PremiumBeautifulxNoraDanish #TheBeautyCorset #HargaPremiumBeautiful #WaistNipper #WaistTraining #LongGirdle #LongBra #kualalumpur #kualaterengganu #johorbahru #ShahAlam #ipoh #miri #melaka #seremban #sungaipetani
Rasa bersalah if tak sharing this both Both of them having a weight gain berbelas and berpuluh kilo after married. Happy! Sampai satu ketika, fasa 5 tahun perkahwinan mula lost confident nak bersama dengan pasangan, mula sakit lutut, susah nak solat. Sarung sebagai pilihan terakhir lepas diet and senaman tak disiplin 🤦 . Alhamdulillah 3bulan kemudian memasinh loss 7 hingga 10kilo!!! Sukaaaa! Sebab proses turunkan dan bentukkan semula badan is a beauty progress. . Rasa bahagia sangat, sebab pakai baju ReadyToWear pun elok terletak sempena lebaran kali ni. Yeah!!! . #melaka #longbra #premiumbeautifulexpert #kualalumpur #longgirdle #waistnipper #waisttraining #thebeautycorset #premiumbeautifultradeing8program #testimonipb #premiumbeautifulxfazura #kualaterengganu #miri #hargapremiumbeautiful #ipoh #realsolutionforyourfuture #shahalam #sungaipetani #seremban #premiumabeautiful #premiumbeautifulxnoradanish #johorbahru
7
0
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BukitMertajam#Georgetown#SungaiAra#Gelugor#AirItam#Butterworth#Balikpulau#Perai#NibongTebal#PermatangPauh#TanjungTokong#KepalaBatas#TanjungBungah#Juru#Kuching#Miri#Sibu#Bintulu#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #kapit #sarikei #kepalabatas #butterworth #permatangpauh #tanjungtokong #bintulu #georgetown #airitam #perai #tanjungbungah #kuching #arsyabeaute #juru #sibu #miri #sayajualserum #sriaman #serumjerawat #bukitmertajam #kotasamarahan #balikpulau #limbang #sungaiara #nibongtebal #gelugor #serumjeragat #serumviral
2
0
Nak tengok feedback ?
Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop
.
📱Whatsapp : +60 11-3664 5884

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.
11
2
Comfort from this warm bowl of kueh teow ladna 🍜❤
Comfort from this warm bowl of kueh teow ladna 🍜❤
78
4
READY ?? .
SHAWL, BAWAL ‼️COTTON, SATIN, CHIFFON etc ‼️
.
Online Purchase, whatsapp :
💋www.wasap.my/60146660006
💋www.wasap.my/60146660006
💋www.wasap.my/60146660006
Or you may click the LINK on the profile ❤️
.
.
#Hijab #Shawl #HijabFashion #ExclusiveShawls #SikBerinsutInsut #Ighramalika #MissB #sikberinsutinsut #tudongbiber #miri #miricommunity bintulu #kuching #brunei #tudongmiri #miri #tudungmiri #sikberinsutinsut #tudongbiber #shawl 
#vendormiri #vendorconceptboutique #vendorsarawak #miricommunity  #brunei #bruneicommunity #mirian #malaysia #sayajual #miriboutique #mirivendor  #bazaarpaknilmurah #shawlcotton #tudungcotton
READY ?? . SHAWL, BAWAL ‼️COTTON, SATIN, CHIFFON etc ‼️ . Online Purchase, whatsapp : 💋www.wasap.my/60146660006 💋www.wasap.my/60146660006 💋www.wasap.my/60146660006 Or you may click the LINK on the profile ❤️ . . bintulu #malaysia #tudongmiri #brunei #exclusiveshawls #shawl #vendormiri #shawlcotton #miriboutique #mirivendor #sikberinsutinsut #bazaarpaknilmurah #kuching #ighramalika #hijabfashion #missb #tudungmiri #hijab #miri #mirian #miricommunity #tudungcotton #sayajual #vendorconceptboutique #bruneicommunity #vendorsarawak #tudongbiber
17
1
Ella, una de las favoritas de Ivanna y no me puede gustar más! Como la cuida! 😙 #miri
Ella, una de las favoritas de Ivanna y no me puede gustar más! Como la cuida! 😙 #miri
21
0
Bəzən sadəcə futbola baxirsan😁#miri
Bəzən sadəcə futbola baxirsan😁 #miri
26
0
Heimfahrt vom Urlaub im Hundehotel. Meine Freunde und Patricia werde ich sehr vermissen, aber daheim im Garten ist es auch wieder schön. #miri #owczarekpodhalański #owczarekpodhalanski #feriensindvorbei #hundehotel #dahoamisdahoam #aufwiedersehenimallgäu #whitedog #urlaubsende
29
0
Info Delivery
.
Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊
.
Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju
.
Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻
.
#infodelivery #biskutrayasedap #biskutrayahomemade #sarawakbiskutraya #keklapissarawak #keklapis #sarawakonlineshopping #sarawak #bruneicookies #semperitdahlia #biskutrayaviral #biskutrayamurah #miri #mirifood #mirifooddelivery #biskutrayamiri #almondlondon #biskutdam #kelupis #kelupisfrozen #tartnenas
Info Delivery . Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊 . Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju . Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻 . #mirifood #biskutdam #keklapis #kelupisfrozen #biskutrayaviral #sarawak #bruneicookies #tartnenas #kelupis #mirifooddelivery #almondlondon #biskutrayahomemade #miri #keklapissarawak #biskutrayamurah #sarawakonlineshopping #biskutrayasedap #semperitdahlia #biskutrayamiri #infodelivery #sarawakbiskutraya
1
0
Info Delivery
.
Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊
.
Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju
.
Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻
.
#infodelivery #biskutrayasedap #biskutrayahomemade #sarawakbiskutraya #keklapissarawak #keklapis #sarawakonlineshopping #sarawak #bruneicookies #semperitdahlia #biskutrayaviral #biskutrayamurah #miri #mirifood #mirifooddelivery #biskutrayamiri #almondlondon #biskutdam #kelupis #kelupisfrozen #tartnenas
Info Delivery . Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊 . Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju . Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻 . #mirifood #biskutdam #keklapis #kelupisfrozen #biskutrayaviral #sarawak #bruneicookies #tartnenas #kelupis #mirifooddelivery #almondlondon #biskutrayahomemade #miri #keklapissarawak #biskutrayamurah #sarawakonlineshopping #biskutrayasedap #semperitdahlia #biskutrayamiri #infodelivery #sarawakbiskutraya
1
0
Info Delivery
.
Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊
.
Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju
.
Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻
.
#infodelivery #biskutrayasedap #biskutrayahomemade #sarawakbiskutraya #keklapissarawak #keklapis #sarawakonlineshopping #sarawak #bruneicookies #semperitdahlia #biskutrayaviral #biskutrayamurah #miri #mirifood #mirifooddelivery #biskutrayamiri #almondlondon #biskutdam #kelupis #kelupisfrozen #tartnenas
Info Delivery . Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery untuk pelanggan di sekitar Miri dengan minimum pembelian. Cas mungkin akan dikenakan berdasarkan kawasan. Untuk delivery dalam kawasan bandar, PERCUMA! 😊 . Untuk mereka yang berada diluar kawasan, JANGAN RISAU kerana untuk pelanggan diluar kawasan, kami akan pos menggunakan poslaju . Bagi pelanggan yang ingin self-collect item juga boleh 👍🏻👍🏻 . #mirifood #biskutdam #keklapis #kelupisfrozen #biskutrayaviral #sarawak #bruneicookies #tartnenas #kelupis #mirifooddelivery #almondlondon #biskutrayahomemade #miri #keklapissarawak #biskutrayamurah #sarawakonlineshopping #biskutrayasedap #semperitdahlia #biskutrayamiri #infodelivery #sarawakbiskutraya
2
1
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!!
.
Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE :
💋 Mudah dipakai
💋 Bibir lembap sentiasa
💋 Tak melekit
💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini
💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH
💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR
.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BukitMertajam#Georgetown#SungaiAra#Gelugor#AirItam#Butterworth#Balikpulau#Perai#NibongTebal#PermatangPauh#TanjungTokong#KepalaBatas#TanjungBungah#Juru#Kuching#Miri#Sibu#Bintulu#Limban#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #kapit #limban #sarikei #kepalabatas #lipmatteviral #butterworth #permatangpauh #tanjungtokong #lipmattecream #georgetown #airitam #bintulu #perai #tanjungbungah #kuching #arsyabeaute #sibu #juru #miri #sriaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #bukitmertajam #kotasamarahan #balikpulau #sungaiara #nibongtebal #gelugor #sayajuallipmatte
2
0
Homemade Almond London
.
TEMPAHAN DIBUKA!!
.
RM 38.00 Sebekas (45-50 pcs). Kami isi sampai penuh balang.. Haa gituu.. Dah beberapa berhari raya ni, sesiapa yang nak menambah stok cookies boleh roger-roger. Kami buat fresh mengikut order menggunakan bahan-bahan terpilih. Sekali rasa pasti nak lagi. ✌🏻 Untuk kudap-kudap pun sedap ni tau
.
#almondlondon #almondlondoncookies #tempahanbiskutraya2018 #almondlondonsedap  #biskutrayasedap #biskutrayahomemade #sarawakbiskutraya #keklapissarawak #keklapis #sarawakonlineshopping #sarawak #bruneicookies #miri #mirifood #mirifooddelivery #biskutrayamiri
Homemade Almond London . TEMPAHAN DIBUKA!! . RM 38.00 Sebekas (45-50 pcs). Kami isi sampai penuh balang.. Haa gituu.. Dah beberapa berhari raya ni, sesiapa yang nak menambah stok cookies boleh roger-roger. Kami buat fresh mengikut order menggunakan bahan-bahan terpilih. Sekali rasa pasti nak lagi. ✌🏻 Untuk kudap-kudap pun sedap ni tau . #mirifood #keklapis #almondlondoncookies #sarawak #bruneicookies #mirifooddelivery #almondlondonsedap #almondlondon #biskutrayahomemade #miri #keklapissarawak #sarawakonlineshopping #biskutrayasedap #tempahanbiskutraya2018 #biskutrayamiri #sarawakbiskutraya
1
0
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BukitMertajam#Georgetown#SungaiAra#Gelugor#AirItam#Butterworth#Balikpulau#Perai#NibongTebal#PermatangPauh#TanjungTokong#KepalaBatas#TanjungBungah#Juru#Kuching#Miri#Sibu#Bintulu#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #kapit #sarikei #kepalabatas #butterworth #permatangpauh #tanjungtokong #bintulu #georgetown #airitam #perai #tanjungbungah #kuching #arsyabeaute #juru #sibu #miri #sayajualserum #sriaman #serumjerawat #bukitmertajam #kotasamarahan #balikpulau #limbang #sungaiara #nibongtebal #gelugor #serumjeragat #serumviral
4
0
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!!
.
Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE :
💋 Mudah dipakai
💋 Bibir lembap sentiasa
💋 Tak melekit
💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini
💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH
💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR
.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BukitMertajam#Georgetown#SungaiAra#Gelugor#AirItam#Butterworth#Balikpulau#Perai#NibongTebal#PermatangPauh#TanjungTokong#KepalaBatas#TanjungBungah#Juru#Kuching#Miri#Sibu#Bintulu#Limban#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #kapit #limban #sarikei #kepalabatas #lipmatteviral #butterworth #permatangpauh #tanjungtokong #lipmattecream #georgetown #airitam #bintulu #perai #tanjungbungah #kuching #arsyabeaute #sibu #juru #miri #sriaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #bukitmertajam #kotasamarahan #balikpulau #sungaiara #nibongtebal #gelugor #sayajuallipmatte
2
0
Loading...