social images

#iphonemalaysia

iphonemalaysia Images and Videos on Instagram

Advertisement
Advertisement
IPHONE 8+ (PACKAGE DAPAT WALLPAPER TU)
.
•ORIGINAL SECONDHAND ✔️
•NO RECON ❌
•NO REFURBISHED ❌
.
•COD AVAILABLE ✔️
•POSTAGE AVAILABLE ✔️
.
CLICK LINK FOR MORE 👇🏻
.
KITA BORAK SAMPAI JADI 🤝
.
#iphone #iphonemalaysia #apple #gadget #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphoneX
#murah #barangmurah #Cyberjaya #Puchong #Bangi #Semenyih #SeriKembangan #Serdang
4
0
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍

Promo special 💕
Beli 1 potongan harga 10%
Beli 2 potongan harga 15%
Beli 3 potongan harga 20%

Pertanyaan:
1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah.
2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi.
3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphonemurah #iphonemalaysia #iphone4s #iphone6splus #iphonemania #iphoneasia #iphoneoriginal #iphoneonly #iphone6plus #iphone
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍 Promo special 💕 Beli 1 potongan harga 10% Beli 2 potongan harga 15% Beli 3 potongan harga 20% Pertanyaan: 1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah. 2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi. 3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone6plus #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphoneasia #iphoneonly #iphonemurah #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone6splus #iphonemania #iphoneoriginal #iphone4s #iphone7plus
3
0
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍

Promo special 💕
Beli 1 potongan harga 10%
Beli 2 potongan harga 15%
Beli 3 potongan harga 20%

Pertanyaan:
1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah.
2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi.
3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphonemurah #iphonemalaysia #iphone4s #iphone6splus #iphonemania #iphoneasia #iphoneoriginal #iphoneonly #iphone6plus #iphone
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍 Promo special 💕 Beli 1 potongan harga 10% Beli 2 potongan harga 15% Beli 3 potongan harga 20% Pertanyaan: 1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah. 2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi. 3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone6plus #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphoneasia #iphoneonly #iphonemurah #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone6splus #iphonemania #iphoneoriginal #iphone4s #iphone7plus
5
0
Apa Sony z5 Rm399 ❓😱
.
Haa Korang tak nak rebut peluang ke untuk dapatkan Sony Z5 dengan rm399 je sementara masih ada stock ini ❓❓
.
.
LOCATION XPERT KULAI 
Kindly contact us at

Call | 📲 013-2223455
W.A | ☎ 07-6655655 
Xpert Kulai
271, JALAN KENANGA 29/8
INDAHPURA, 81100
KULAI JOHOR
Email : kulai@xpert.my
.
LANDMARK : 
Belakang Aeon Kulai
Sebaris #KWSP
Berhampiran Klinik Kulai

Best price come with best service

#skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai
.
.
#customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
Apa Sony z5 Rm399 ❓😱 . Haa Korang tak nak rebut peluang ke untuk dapatkan Sony Z5 dengan rm399 je sementara masih ada stock ini ❓❓ . . LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us at Call | 📲 013-2223455 W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai 271, JALAN KENANGA 29/8 INDAHPURA, 81100 KULAI JOHOR Email : kulai@xpert.my . LANDMARK : Belakang Aeon Kulai Sebaris Berhampiran Klinik Kulai Best price come with best service . . . #kluang #abamrepair #xpertkulai #jdt #kulai #iphone #skudai #pasirgudang #kwsp #tampoi #trustedseller #xpertjohor #iphone7 #iphonemalaysia #kotatinggi #xpertjb #bangsajohor #iphonejohor #customerxpertjb #idevice #utm #iphonerepairjohor #iphoneuser
2
0
Wahh iphone byk cun lah 😻 jatuh cinta ? Smpai bila korang nak tgk je gmbr tu duk fikir nk beli ke tak , x perlu fikir lama2 sya akan bgi harga kaw kaw punya ade promo best punya untuk follower sya 😘 DM now guyss !! #iphonemalaysia
Wahh iphone byk cun lah 😻 jatuh cinta ? Smpai bila korang nak tgk je gmbr tu duk fikir nk beli ke tak , x perlu fikir lama2 sya akan bgi harga kaw kaw punya ade promo best punya untuk follower sya 😘 DM now guyss !! #iphonemalaysia
4
0
FOLLOW●TAG●LIKE●WIN
.
HARGA tempat lain yang memang dah ada Discount ponn tak boleh lawan harga kami murah lebihh Rm900++ lagii
.
Siap 10freegift dgn warranty 1 tahun tauu
.

Nak lagi murah jom beli set refurbished ready stock nak COD pon bolehh 100% tiada masalah apa2 .
Nak order atau booking tekan link di bio okayy. 😘
.
.
.
.
#iphone #iphone7 #iphonexs #iphonexsmax #iphonelelong #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneseller #iphonemurahmalaysia #iphonelatest #iphonel7 #iphone5s #iphone6s #iphonex #iphone #apple
FOLLOW●TAG●LIKE●WIN . HARGA tempat lain yang memang dah ada Discount ponn tak boleh lawan harga kami murah lebihh Rm900++ lagii . Siap 10freegift dgn warranty 1 tahun tauu . Nak lagi murah jom beli set refurbished ready stock nak COD pon bolehh 100% tiada masalah apa2 . Nak order atau booking tekan link di bio okayy. 😘 . . . . #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #apple #iphonel7 #iphone7 #iphonemalaysia #iphoneseller #iphone5s #iphonelelong #iphonex #iphone6s #iphone #iphonexsmax #iphonelatest #iphonexs
2
1
RM 770
iPhone 6s 16/64/128 GB FULLSET 
CONDITON 99% LIKE NEW
##100% ORIGINAL
##ALL FEATURE ARE IN GOOD CONDITION
##100% LIKE NEW 9.9/10
##FREE DENT..XDE CALAR2
1MONTH WARRANTY..
##FULLSET WITH BOXES AND ACCESSORIES

##STOCK LAKU KERAS
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
COD SHAH ALAM @BERDEKATAN(FREE)

WS 0196440114

Any enquiries or problem, do not hesitate to contact us at :
https://wasap.my/+60196440114

#iphone
#iphonemalaysia
#iphone6s
#iphoneshahalam 
#iphoneseller 
#iphonetrustedseller 
#iphonemurah 
#iphoneselangor
1
0
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍

Promo special 💕
Beli 1 potongan harga 10%
Beli 2 potongan harga 15%
Beli 3 potongan harga 20%

Pertanyaan:
1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah.
2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi.
3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphonemurah #iphonemalaysia #iphone4s #iphone6splus #iphonemania #iphoneasia #iphoneoriginal #iphoneonly #iphone6plus #iphone
Testimoni😍Testimoni😍Testimoni😍 Promo special 💕 Beli 1 potongan harga 10% Beli 2 potongan harga 15% Beli 3 potongan harga 20% Pertanyaan: 1.mengapa barang murah: setiap produk yg kami jual adalah black market tidak menjalani pemeriksaan oleh dinas bea cukai.sehingga produk-produk tersebut bebas biaya pajak...jadi harga pasti murah. 2.apakah aman membeli barang bm: jelas aman,,setelah barang itu berpindah tangan dan digunakan dalam keseharian,apakah barang ilegal?tentu saja tidak. Sebab kamu sudah menggunakannya untuk kebutuhan pribadi. 3.kondisi barang:iphone/samsung yang kami tawarkan bukan recondition atau refurbished. Dijamin original alias asli 100% kondisi setiap barang asli masih segel...Anda tertarik? #iphone6plus #iphone5s #iphone6s #iphone #iphone5 #iphoneasia #iphoneonly #iphonemurah #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone6splus #iphonemania #iphoneoriginal #iphone4s #iphone7plus
1
0
"Really friendly staff!! highly recommended. I thought my logic board spoiled but it turned out it just was just the software issue. Thank you iMalaysian, you save my iPhone 6s Plus". Great service!! - Mr. Michael Leong Toong Ng

REduce e-waste | REuse your device | REpair at iMalaysian

#iphonex #iphonerepairmalaysia #iphonexsmax #iphonerepair #malaysiaiphone #iphonemalaysia
1
0
Iphone6Splus 64gb
Grey dan Rosegold.
Ex original international Silent kamera.
Lcd original bawaan.
Imei casing dan dosebook tembus smw. 
No rekond/refurbh.
Perfect Condition (Pict detail 👉👉👉)
Batre life “good”
Icloud all aman.
Mesin non minus, normal 100%
Jaminan garansi prsonal toko 1 minggu.
Free case dan tenperdglass

RESTOCK 📷
Cash & Credit
Handphone & Camera dll
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 082248247832
📩 Pesan Instagram
Format Pemesanannya ⤵

Nama Lengkap :
Alamat Lengkap :
No. HP :
Type & Warna :
Jasa Pengiriman :

Layanan Claim / Garansi / Uang Kembali Jika Barang Lecet / Tidak Sesuai Dengan Pesanan.

Thank You & Happy Shopping Dear !

#iphone6 #iphone6murah #iphone6original #iphone5s #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphone6s #iphone6ori #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphoneoriginal #iphone7plus #iphone5ori #iphone8plus #iphone5smurah #iphone #jualiphone6 #iphone5 #iphone6originalmalaysia #iphone6orimurah #iphonemalaysia #iphoneorimurah #iphone6smurah #iphone6originalcenter #jualiphoneori #iphone6originalmurahmalaysia #iphone5smalaysia #iphone6oribm #iphoneori
Iphone6Splus 64gb Grey dan Rosegold. Ex original international Silent kamera. Lcd original bawaan. Imei casing dan dosebook tembus smw. No rekond/refurbh. Perfect Condition (Pict detail 👉👉👉) Batre life “good” Icloud all aman. Mesin non minus, normal 100% Jaminan garansi prsonal toko 1 minggu. Free case dan tenperdglass RESTOCK 📷 Cash & Credit Handphone & Camera dll Minat!! Fast Respond 👇 📞 Wa : 082248247832 📩 Pesan Instagram Format Pemesanannya ⤵ Nama Lengkap : Alamat Lengkap : No. HP : Type & Warna : Jasa Pengiriman : Layanan Claim / Garansi / Uang Kembali Jika Barang Lecet / Tidak Sesuai Dengan Pesanan. Thank You & Happy Shopping Dear ! #iphone6original #iphone6smurah #iphone8plus #iphone6originalmurahmalaysia #iphone7plus #iphone6plus #iphone5s #iphone6ori #iphone6oribm #iphone5smurah #iphone #iphone6originalmalaysia #iphone5 #iphone5smalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphoneori #iphone6murah #jualiphone6 #jualiphoneori #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone6splus #iphoneorimurah #iphone5ori #iphoneoriginal #iphone6orimurah #iphone6s #iphone6originalcenter
1
0
dah ade yang sudi nak jual buah pinggang belum? ke jual buah hati ke untuk bangmat belikan iPhone terbaru keluaran Apple ni? 😂.
.
kalau hampa semua tengah cari iPhone dengan harga mampu milik, mai singgah tengok igshop bangmat ni. inshaAllah harga mampu milik. inshaAllah ORIGINAL!
.
kredit: Twitter XavierNaxa.
.
#mengapabayarlebih
#belilahdenganhargaborong
#sayajual
#sayajualiphone
#sayajualmurah
#iphonecodpenang
#jualiphone
#trustedseller
#sapotlokal
#lokalahmy 
#codpenang
#iphone5s
#iphone6
#iphone6s
#iphone7
#iphone8
#iphoneX
#iphoneXs
#iphoneXsMax
#iphoneXr
#iphonemalaysia
dah ade yang sudi nak jual buah pinggang belum? ke jual buah hati ke untuk bangmat belikan iPhone terbaru keluaran Apple ni? 😂. . kalau hampa semua tengah cari iPhone dengan harga mampu milik, mai singgah tengok igshop bangmat ni. inshaAllah harga mampu milik. inshaAllah ORIGINAL! . kredit: Twitter XavierNaxa. . #belilahdenganhargaborong #sayajual #jualiphone #iphonecodpenang #codpenang #iphone5s #iphone6s #iphonexr #iphonex #lokalahmy #iphonexsmax #sayajualiphone #sapotlokal #sayajualmurah #trustedseller #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone8 #mengapabayarlebih #iphonexs
18
1
IPhone 6S Plus 64GB RoseGold
Bekas Original
Rp 4.300.000 / Fullset lengkap
Imei tembus
Fisik Mulus 99%
Semua fungsi normal
.
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 082248247832
📩 Pesan Instagram
Format Pemesanannya ⤵

Nama Lengkap :
Alamat Lengkap :
No. HP :
Type & Warna :
Jasa Pengiriman :
.
Bisa kirim kirim juga kok
JNE / JNT / GOSEND / GRAB  Minat ? Info kontak ada di bio kak

#iphone #iphonex #iphone7 #iphone6 #iphone8plus #iphone7plus #iphone6s #iphone8 #iphone5s #iphoneonly #iphone6splus #iphonemurah #apple #instagood #iphone5 #iphonesecond #iphoneography #photooftheday #iphone6murah #picoftheday #iphone4 #iphone6plus #iphonemalaysia #instadaily #iphonesia #love #iphones #igers #smartphone #iphone6case @bruceleetags
IPhone 6S Plus 64GB RoseGold Bekas Original Rp 4.300.000 / Fullset lengkap Imei tembus Fisik Mulus 99% Semua fungsi normal . Minat!! Fast Respond 👇 📞 Wa : 082248247832 📩 Pesan Instagram Format Pemesanannya ⤵ Nama Lengkap : Alamat Lengkap : No. HP : Type & Warna : Jasa Pengiriman : . Bisa kirim kirim juga kok JNE / JNT / GOSEND / GRAB Minat ? Info kontak ada di bio kak @bruceleetags #instagood #iphone8plus #iphones #apple #iphone6plus #iphone5s #iphone6s #iphone4 #iphonex #iphone #instadaily #iphone5 #iphonesecond #love #iphoneonly #iphonemurah #smartphone #picoftheday #iphone6murah #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone8 #iphone6splus #photooftheday #igers #iphonesia #iphone6case #iphone7plus #iphoneography
0
0
Sapa terliuh tgok model iphone 7plus ni 🙋‍♀️🙋‍♂️ mesti ramai kan 😝korang dah ready belum nak beli ni??? Nak murah n berkualiti siap ada freegift meh beli kat @miaaa_gadgethq tau 😘😘😘
.
.
Berminat terus dm tau ataupun korang boleh tekan link kat bio je lagi dapat murah murah kawwww  team @miaaa_gadgethq kasi 😋

#sayajualiphone #sayabelisayajual #sayajualmurah #iphonetikam #iphoneoriginal #iphonelelong #supplieriphonemalaysia #iphoneraya #readystockiphone #iphoneterlajaklaris #iphoneberkualiti #freegiftberganda #saletakmasukakal #iphonemalaysia #feedbackteammiaiphone #customerkeutaamankami #codseluruhklselangor #iphonetrustedseller #servissepantaskilat #iphonestudent #iphonepromosi
Sapa terliuh tgok model iphone 7plus ni 🙋‍♀️🙋‍♂️ mesti ramai kan 😝korang dah ready belum nak beli ni??? Nak murah n berkualiti siap ada freegift meh beli kat @miaaa_gadgethq tau 😘😘😘 . . Berminat terus dm tau ataupun korang boleh tekan link kat bio je lagi dapat murah murah kawwww team @miaaa_gadgethq kasi 😋 #readystockiphone #feedbackteammiaiphone #customerkeutaamankami #saletakmasukakal #freegiftberganda #sayabelisayajual #sayajualiphone #iphoneterlajaklaris #iphoneraya #iphonestudent #sayajualmurah #iphonetikam #iphonemalaysia #iphoneberkualiti #iphonelelong #iphonepromosi #iphoneoriginal #iphonetrustedseller #servissepantaskilat #supplieriphonemalaysia #codseluruhklselangor
5
0
Admin akn update pricelist baru guys...
LAGI MURAH TAW
.
.
BERMINAT ???
NAK MURAH LAGI ???
WHATSAPP 013~9900487
WHATSAPP 013~9900487
WHATSAPP 013~9900487
.
HARGA SEMESTINYA BOLEH DIRUNDING
.
whatsapp kami for the best price... FOLLOWER KE 1K,  KITA AKAN BAGI HARGA BASIC (KAMI TAK AMBIL UNTUNG). So, cepat-cepat follow kami.... LIKES,  SHARE AND  TAG SOMEONE untuk menang IPHONE X serta bantu kami untuk capai 1K followers.
WE ARE LOOKING FOR ACTIVE FOLLOWER...
.
.
Follow kami...
@a.i_phone
@a.i_phone
@a.i_phone
.
.
#iphone #iphonemalaysia #iphonemurah #trusted #applemalaysia #iphonex #refurbished #iphonebudget #fullview #faceid #fullscreen #iphonefuture #iphonefullset #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #trustsellermalaysia #pastikanyangori #murah #originals #red #redapple #redproduct ##limitededition #limited
Admin akn update pricelist baru guys... LAGI MURAH TAW . . BERMINAT ??? NAK MURAH LAGI ??? WHATSAPP 013~9900487 WHATSAPP 013~9900487 WHATSAPP 013~9900487 . HARGA SEMESTINYA BOLEH DIRUNDING . whatsapp kami for the best price... FOLLOWER KE 1K, KITA AKAN BAGI HARGA BASIC (KAMI TAK AMBIL UNTUNG). So, cepat-cepat follow kami.... LIKES, SHARE AND TAG SOMEONE untuk menang IPHONE X serta bantu kami untuk capai 1K followers. WE ARE LOOKING FOR ACTIVE FOLLOWER... . . Follow kami... @a.i_phone @a.i_phone @a.i_phone . . #fullview #refurbished #trusted #pastikanyangori #fullscreen #iphone7plus #murah #iphone5s #trustsellermalaysia #iphonex #iphonebudget #applemalaysia #iphone #limitededition #limited #faceid #red #iphone5 #originals #redapple #iphonemurah #iphonefuture #iphone7 #iphonemalaysia #iphone6 #iphone6splus #iphonese #iphone6s #iphonefullset #redproduct
5
0
IPHONE 6S KAMI JUAL HANYA RM12xx SAHAJA MANAKALA IPHONE 6S PLUS KAMI JUAL RM19xx SAHAJA🔥🔥
.
.
Limited edition warna merah. 💯% Original, Warranty SETAHUN, Banyak freegift ❤️
.
.
Boleh COD/POSTAGE kemana saja kawasan anda + SIAP BUAT APPLE ID 💋 Meriah tak? hehehe
.
.
tekan je link di bio @phone.ketam ataupun whatsapp ke 01120878110 👌🏻Tertakluk kepada terma & syarat .
.

#iphoneXmurah #kamijualmurah #iphonemurah #iphone6murah #iphonemalaysia #iphone7murah #barangmurahmalaysia #onXon #gadismelayu #barangmurah #malaysia #kamiXramai #zizanrazak #sam #polisevo2 #jibam #polisevo #astroshaw  #nealofa #jannahnick #sepahtureunionlive #worldcup #russia #neymar #batupahat #johor #malaysia #ysuku #jenterapejuang #pemburuhighway #johorbahru
IPHONE 6S KAMI JUAL HANYA RM12xx SAHAJA MANAKALA IPHONE 6S PLUS KAMI JUAL RM19xx SAHAJA🔥🔥 . . Limited edition warna merah. 💯% Original, Warranty SETAHUN, Banyak freegift ❤️ . . Boleh COD/POSTAGE kemana saja kawasan anda + SIAP BUAT APPLE ID 💋 Meriah tak? hehehe . . tekan je link di bio @phone.ketam ataupun whatsapp ke 01120878110 👌🏻Tertakluk kepada terma & syarat . . #neymar #kamijualmurah #iphonexmurah #sepahtureunionlive #zizanrazak #polisevo2 #johor #ysuku #pemburuhighway #johorbahru #polisevo #barangmurah #sam #worldcup #onxon #iphonemurah #iphone7murah #kamixramai #iphone6murah #russia #jibam #batupahat #iphonemalaysia #astroshaw #malaysia #jannahnick #gadismelayu #jenterapejuang #barangmurahmalaysia #nealofa
18
0
Thank you LONA! You are the BEST among the best customers I ever have!
_
Asked about the price and paid immediately! Phew 😅
_
iPhone 6S Rose Gold 16GB RM1090 SOLD and flying to LABUAN for the first time ever! FREE SHIPPING boo!
_
WhatsApp us for more info at 0198597074 📲
_
#iPhone #iPhoneRefurbished #iPhoneMalaysia #iPhoneMurah #Apple #business #businesswoman #businessman #businessowner #entrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurmindset #change #motivation #money #luxury
Thank you LONA! You are the BEST among the best customers I ever have! _ Asked about the price and paid immediately! Phew 😅 _ iPhone 6S Rose Gold 16GB RM1090 SOLD and flying to LABUAN for the first time ever! FREE SHIPPING boo! _ WhatsApp us for more info at 0198597074 📲 _ #iphonerefurbished #motivation #apple #entrepreneur #business #entrepreneurlife #iphone #change #entrepreneurship #businessowner #iphonemurah #entrepreneurmindset #iphonemalaysia #businesswoman #money #businessman #luxury
22
1
Loading...